vineri, 23 iunie 2017

Din bucatariile noastre nu pot lipsi dozatoarele de condimente

Bucataria este unul dintre cele mai importante spatii din orice locuinta, motiv pentru care este esential sa fie bine pusa la punct si sa nu lipseasca nimic, pentru a asigura cele mai bune conditii. Astfel, aici pot fi amintite si seturile de condimente, care sunt necesare la orice masa pentru a fi cat mai savuroase. Magazinele sunt ticsite cu o multime de astfel de produse, insa nu toate promit cea mai buna calitate, astfel ca trebuie sa stim cum sa le alegem pe cele mai potrivite.

Adaptabil

In primul rand, este de preferat sa se stabileasca un set de nevoi, deoarece acestea pot varia de la o
persoana la alta. Totusi, setul de contimente ShopU propus de Grunberg reprezinta o alegere care va indeplini preferintele celor mai multe persoane. Acesta este alcatuit din 6 recipiente confectionate din otel inoxidabil, care sunt pastrate pe un suport din magnet, astfel ca acestea vor fi asezate tot timpul in conditii optime.

Cu alte cuvinte, acest set se va adopta la fiecare bucatarie, iar fiecare recipient dispune de cate doua tipuri de gauri pentru presararea condimentelor, fie ca este vorba despre curry, oregano, busuioc, piper si nu numai.

Setul perfect

Mai mult, capacele sunt transparente, motiv pentru care niciodata nu vor fi incurcate condimentele intre ele. Si dimensiunile sunt mai mult decat potrivite, nici prea mici, dar nici prea mari, in jur de 5 centimetri, iar suportul din metal are circa 20 x 20 cm. In plus, aceste dozatoare condimente ShopU sunt accesibile la preturi prietenoase pentru toate buzunarele, fara a mai aminti de ofertele si promotiile propuse. Fiind un magazin online, la ShopU este mai simplu ca niciodata sa se plaseze o comanda dupa ce sunt gasite produsele preferate in doar cateva minute, fara a mai irosi zeci de minute in magazinele fizice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu