duminică, 4 iunie 2017

Cu un smartwatch putem citi sms-urile fara a scoate telefonul din buzunar

Un smartwatch iUni reprezinta o piesa care nu are cum sa lipseasca din colectia unei persoane pasionate de tehnologie intrucat un astfel de gadget are rolul de a simplica viata in mai multe moduri. In plus, preturile acestora sunt accesibile astazi pentru toate buzunarele, iar functiile incorporate sunt care mai de care mai inedite.

Diferite functii

In primul rand, acesta are rolul de a prelua apelurile direct de la incheietura mainii, lucru folositor la
volan, dar si celor care au mainile ocupate. Totodata este mai simplu ca niciodata sa se verifice mesajele sau notificarile venite de pe retelele de socializare intr-un mod foarte discret, insa sunt incluse si numeroase functii ideale pentru persoanele pasionate de sport, precum pedometru, afisarea vitezei de deplasare, a distantei parcurse, a temperaturii corpului si nu numai. In plus, monitorizarea somnului este esentiala pentru cei care isi doresc sa se odihneasca in cele mai bune conditii, iar functia anti furt e grozava intrucat presupune emiterea unei avertizari sonore atunci cand distanta dintre ceas si telefon este mai mare de 10 metri.

De asemenea, agenda din telefon poate fi accesata direct de la incheietura mainii, insa este permisa si controlarea muzicii sau a camerei smartphone-ului pentru a captura cele mai grozave imagini. Exista si multe alte functii incorporate intr-un smartwatch iUni, insa acestea pot varia in functie de model, iar toate sunt accesibile cu ajutorul ecranului tactil, de dimensiuni modeste, dar foarte eficient.

Pachet complet


In pachet este inclus dispozitivul alaturi de un cablu USB pentru a se face incarcarea acestuia si transferarea datelor, alaturi de manualul de utilizare pentru a fi descoperite toate functiile cu usurinta. Capacitatea bateriei variaza de la un model la altul, insa este de circa 400 mAh, ceea ce presupune o autonomie de pana la 4 zile, in functie de intensitatea folosirii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu