luni, 10 aprilie 2017

Sfaturi pentru o vacanta de vis in Catania

   Zborurile catre Catania sunt disponibile de pe Aeroportul International Henry Coanda, aeroport aflat la aproximativ 16 kilometri de centrul Bucurestiului, pe Calea Bucurestilor 224E. Companiile aeriene ce se ocupa de aceasta ruta sunt: Wizz Air, Blue Air si Hahn air, durata unei calatorii fiind de 2 ore.
       Daca va deplasati cu masina pana la aeroport o puteti parca la aeroport contra sumei de 50 de lei in pe zi primele 2 zile ,scazand la 30  de lei pe zi in urmatoarele 2 zile, si in cele din urma 15 lei zilnic din ziua 5 pana in ziua 30 de la parcarea autovehiculului ,30 de zile fiind perioada maxima in care va puteti lasa masina in parcarea aeroportului
    In Bologna veti ateriza pe Aeroportul Internaţional Catania situat la 5 km sud-vest de centrul orasului. Denumnirea oficiala a aeroportului este Aeroportul Catania-Vicenzo Bellini si este denumit dupa un mare compozitor de opera, Vicenzo Bellini, care a fost nascut in Catania. Fiind situat la doar 5 kilometri de oras, aeroportul este foarte accesibil si astfel puteti ajunge foarte rapid in oras folosind taxiul, metroul sau autobuzele speciale pentru calatori sau puteti de asemenea sa inchiriati o masina de la una dintre companiile ce furnizeaza astfel de servicii aflate la iesirea din aeroport.

    Catania este al doilea mare oras al Siciliei, incadrat de vulcanul Etna la vest si Marea Mediterana la est. Este un oras vibrant, cu baruri, cafenele, masini galagioase si alei inguste. Vizitatorii se pot retrage in climatul mai racorors al satelor din jur sau la mare, pentru o baie revigoranta. Catania, capitala provinciei, are aproximativ 300.000 de locuitori. Cunoscut sub numele de Perla Neagra a Marii Ionice, orasul este situat pe o portiune spectaculoasa de coasta stancoasa, inalta si intunecata. Printre atractiile turistice demne de mentionat se numara: Castelul Ursino, Fantana Elefantului, Vulcanul Etna, Amfiteatrul Roman, Biserica San Giuliano, Cladirea Odeon si Catredala St. Agatha.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu