miercuri, 5 aprilie 2017

Orice business online are nevoie de un kewyord research initial

Keyword research este una dintre cele mai importante si valoroase activitati din domeniul de search marketing, care ofera rezultate grozave si poate imbunatati semnificativ imaginea unei firme. Cuvintele cheie stabilite sunt esentiale si vor reprezenta orice companie in mediul online, iar cu aceasta ocazie nu se identifica doar cuvintele importante, ci si cerintele clientilor si cautarile lor cele mai comune, fapt prin care se poate ca firma sa evolueze.

Profesionalism

Insa totul nu se rezuma doar la atragerea unor noi vizitatori pe site, ci la atragerea celor potriviti, iar necesitatea acestei functii poate fi dovedita de faptul ca prin keyword research se poate prezice cererea in avans, raspunde la schimbarile pietei, pregatirea produselor sau serviciilor, dar si continutului pe care clientii il cauta. Astfel, aceasta este o modalitate grozava prin care se poate crea o legatura mai stransa cu utilizatorii, iar noi, cei de la WiseVision venim cu cele mai potrivite solutii in acest sens.

Bineinteles ca exista si cateva reguli de care orice client ar trebui sa tina cont, iar totul incepe de la simpla eliminare a continutului de o calitate inferioara sau cel care se afla pe pagini diferite. Insa o alta idee importanta este ca agregatoarele de continut sa fie evitate si ele pentru ca noii algoritmi de la Google nu se mai concentreaza pe aceastea, motiv pentru care orice site va putea avea de suferit. Calitatea continutului este importanta, deoarece motorul de cautare are in vedere comportamentul vizitatorilor, astfel ca daca materialele disponibile pe site nu sunt citite, creste semnificativ bounce rate-ul, iar CTR-ul va fi foarte mic.

Rezultate


In schimb, ne folosim de cele mai moderne si mai eficiente unelte pentru un keyword research de caliate si pentru ca orice campanie inceputa pentru clientii nostri sa fie dusa pana la capat, iar rezultatul sa fie cel urmarit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu