vineri, 25 noiembrie 2016

Tendintele pentru cizmele lungi de dama

Fie ca sunteti o iubitoare a modei si va doriti sa fiti mereu in trend, fie ca vreti sa aveti un look potrivit locului in care mergeti, in acest sezon de toamna-iarna aveti neaparata nevoie de o pereche de cizme lungi, iar cele mai cautate modele ale anului 2016 sunt cele peste genunchi, din piele intoarsa, intr-o nuanta nude.

Poate ca la o prima vedere aceasta incaltaminte pare greu de asortat, insa poate fi purtata atat cu fuste,
cat si cu rochii sau colanti. Prin urmare, un astfel de articol este un must-have in aceasta perioada rece pentru a ne proteja de frig si pentru a fi in pas cu moda.

Cum alegem incaltamintea?

Cu toate ca tendintele sunt extrem de importante, acestea nu trebuie sa fie singurul criteriu dupa care sa va bazati atunci cand va alegeti incaltamintea. In primul rand trebuie sa puneti accentul pe calitate pentru ca o incaltaminte trebuie sa fie neaparat comoda si sa aiba un aspect placut.

De asemenea, atunci cand achizitionati o pereche de cizme lungi nu trebuie sa omiteti faptul ca inaltimea dumneavoastra joaca un rol important, astfel, persoanele mai inalte pot alege cam orice model, insa daca sunteti mai mica de statura atunci incaltamintea care este peste genunchi va fi avantajoasa.

Care sunt tendintele anului?

Dupa ce v-ati decis asupra lungimii cizmelor, va puteti orienta catre culori, imprimeuri sau texturi in functie de hainele pe care le aveti. Anul acesta in continuare pielea este la moda, insa puteti sa alegeti modele care sa combine mai multe tipuri de materiale.

In ceea ce priveste nuantele, sezonul rece nu vine cu alte culori, fiind in continuare in voga cele pamantii, inchise la culoare, iar persoanele care vor sa iasa din anonimat pot sa isi achizitioneze o pereche de cizme lungi din cauciuc, intr-o nuanta mai intensa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu