miercuri, 2 noiembrie 2016

Lenjeriile Jacquard sunt ultima fita anul acesta

Cumparaturile online au rolul de a ne ajuta sa economisim foarte mult timp, sa achizitionam orice ne dorim din confortul propriei locuinte, iar de cele mai multe ori preturile sunt mai mici decat cele din magazine. Aceeasi este siuatia si in cazul lenjeriilor de pat, iar Casa New Concept propune clientilor o gama foarte variata de produse, pentru toate gusturile si pentru toate dormitoarele, confectionate din diferite materiale de calitate, in timp ce preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele.

Avantaje 

La mare cautare se afla lenjeriile Jacquard deoarece acestea sunt ideale pentru cei care isi doresc ca
dormitorul lor sa prezinte un aspect perfect. Mai mult, clientii nu mai sunt nevoiti sa vaneze perioadele de reduceri pentru a gasi cele mai bune preturi, intrucat la Casa New Concept acestea sunt valabile pe tot parcursul anului. De asemenea, la comenzile mai mari de 399 de lei se asigura transportul gratuit, in timp ce la minim 2 lenjerii achizitionate se acorda un cadou special.

Intretinere

Aceste lenjerii Jacquard nu sunt foarte pretentioase, astfel ca nu implica o intretinere migaloasa si atenta. In schimb, sunt cateva reguli care ar trebui respectate pentru a prelungi durata de viata, precum evitarea solutiilor de innalbire sau setarea valorii maxime la 40 de grade la masina de spalat, in caz contrar exista riscul ca modelul sa se deterioreze. De asemenea, orice lenjerie de pat arata mai bine daca este calcata, insa fierul nu trebuie incalzit la mai mult de 120 de grade.

Cadoul potrivit

In plus, cei care sunt in cautarea cadoului ideal, insa nu au idei, oricand pot apela la Casa New Concept si la lenjeriile de pat comercializate, deoarece acestea sunt bine venite oricand, fiind un motiv de bucurie pentru oricine. Mai mult, lenjeriile vin deja ambalate frumos, astfel ca se mai poate adauga o felicitare, iar cadoul este pregatit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu