luni, 4 aprilie 2022

Conacul Negoita – locul in care istoria nu se uita, ci continua

Se spune ca cele mai frumoase experiente si amintiri sunt cele pe care ti le faci alaturi de prieteni si de familie. Astfel, Conacul Negoita din Covasna, mai exact din zona Ozunca Bai, va da ocazia sa va planificati cateva zile de concediu intr-un loc deosebit, fiind un conac boieresc cu cazare competitiva, dotat cu spa, sali de sport, mancare excelenta si servicii de cazare de neegalat.

Situat la doar 60 de km de Brasov si la 246 de km de Bucuresti, Conacul Negoita este locul in care relaxarea se imbina perfect cu drumetiile si activitatile nenumarate pe care le puteti face aici. Suntem dornici sa va oferim experiente de neuitat, pentru ca ne propunem sa fim mai mult decat o pensiune, ci o locatie pentru persoane care vor sa simta pe deplin ce inseamna sa fii tratat regeste.

Acest conac cu spa, va ofera multe posibilitati de a va relaxa si a va degaja macar pentru cateva zile de stresul cu care va confruntati zi de zi la serviciu. Cu o capacitate de 12 persoane, Conacul Negoita poate fi inchiriat in totalitate, in regim Ultra-All-Inclusive (mancare si bautura premium la discretie, fara costuri suplimentare).

Asadar, odata ajuns aici, poti sa beneficiezi de conditii de 5***:bucatar la dispozitia ta 24/7,  SPA privat cu sauna si ciubar, 4 camere duble, 2 camere triple, living room spatios, crama cu vinuri alese, sala de jocuri, cigar room (trabucuri incluse), kids corner si locuri de joaca, tenis de masa, fotbal, volei, trambuline, tobogan, sistem de sunet profesional, ideal pentru petrecere, terasa, gratar, UTV Polaris RZR, activitati de pescuit, activitati de vanatoare, biciclete, masaj, meniuri speciale la cerere, drumetii etc.

Daca veniti insotiti de copii, nu trebuie sa va faceti niciun fel de griji, pentru ca locatia noastra ofera si celor mici posibilitatea de a se distra la maximum, astfel incat sa nu se plictiseasca, iar parintii sa se poata bucura si ei la randul lor de liniste si relaxare.

Intregul conac este realizat in stil rustic, iar asta pentru ca ne-am dorit sa redam atmosfera de odinioara prin elemente total unice. Domeniul conacului este inconjurat de un gard din lemn masiv intr-o perfecta contopire cu natura si intreg complexul este construit in stil rustic, cu lemn masiv si piatra, imbinand elementele naturale cu dotarile moderne.

Indiferent de sezonul in care alegi sa vii la noi, cu siguranta vei avea ce sa vezi, ce sa vizitezi, dar si sa te bucuri de bucate traditionale inedite. Stim cat de important este sa le oferim clientilor nostri posibilitatea de a se relaxa in asa fel incat sa uite de grijile de acasa sau de la serviciu. La Conac Negoita veti reusi sa va desprindeti total de ceea ce inseamna deadline-uri, stres, hartii, oboseala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu