miercuri, 3 aprilie 2019

Telefonul tau nou trebuie sa arate perfect


Daca ti-ai cumparat cel mai nou telefon, cu siguranta, iti doresti ca acesta sa se prezinte in cele mai bune conditii de-a lungul timpului. Totusi, chiar si cea mai mica neatentie se poate lasa cu o problema mai grava pentru telefonul tau, in special atunci cand vorbim de cele mai noi modele care dispun de un ecran generos. La mare cautare este iPhone XS, acesta facand parte din ultima generatie a celor de la Apple, iar daca te confrunti cu vreo problema referitoare la display, atunci ar trebui sa stii la cine sa apelezi.

Aici esti pe maini bune
Poate ca nu cunosti pe nimeni care sa se ocupe cu astfel de servicii, insa nu trebuie sa iti faci griji pentru ca ai nimerit unde trebuie, iar de schimbare display iPhone XS se ocupa specialistii de la PrestigeGSM. Stii ca esti pe maini bune in conditiile in care acestia au o experienta foarte bogata in domeniu si stiu cum sa se adapteze la fiecare telefon in parte, indiferent de cat de complexa este problema cu care te confrunti.

Nu platesti mult
Foarte important este faptul ca preturile pentru serviciile de calitate de la PrestigeGSM sunt foarte bune. Mai exact pentru a-ti pune la punct iPhone-ul XS cu un ecran OEM trebuie sa pregatesti un buget de 1100 lei, iar daca alegi ecranul original Apple atunci pretul este de 1600 de lei.

Ecranul este inlocuit imediat
Cu siguranta, pentru multi ar fi un adevarat disconfort sa stea fara telefon, insa este bine de stiut ca la PrestigeGSM totul se rezolva imediat, mai exact in mai putin de 20 de minute, iar telefonul va fi ca nou.

Ai parte si de garantie
La fel de important este si faptul ca te bucuri de garantie, motiv pentru care stii ca daca pe viitor te vei confrunta cu alte probleme referitoare la display, acestea vor fi remediate. In plus, telefonul tau va arata ca nou si te vei putea folosi iar de toate functiile sale si de modul in care a fost conceput.

Locatia este una accesibila
Nu ai parte de batai de cap pentru a ajunge la PrestigeGSM pentru ca service-ul este amplasat intr-o zona usor accesibila din toate punctele Bucurestiului, iar locurile de parcare nu vor reprezenta o problema, asa ca nu ai niciun motiv pentru care sa amani luarea unei decizii referitoare la inlocuirea ecranului telefonului tau.

Pentru diferite alte telefoane
Poti sa apelezi oricand la PrestigeGSM pentru schimbare display iPhone XS, dar si pentru multe alte tipuri de telefoane, nu neaparat cele din gama Apple, asa ca nu conteaza ce model de telefon folosesti, daca ai o problema, aici isi va gasi solutia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu