luni, 25 iunie 2018

Ti-ar placea sa lucrezi la Hervis?


Nu este atat de dificil sa gasesti un loc de munca in ziua de azi in conditiile in care in trecut era o adevarata bataie cap si singurele posibilitati erau reprezentate de anunturile la ziar sau de cunostintele care sa te ajute. In schimb, acum poti apela oricand la Retaillium, o noua platforma care iti vine in ajutor si te aduce mult mai aproape de locul de munca pe care ti-l doresti si pe care il cauti.

Unde pot lucra?
Ai la dispozitie nenumarate locuri de munca catre care te poti orienta, in functie de abilitatile tale, insa daca iti doresti sa mergi la sigur, poti incerca la Hervis, unul dintre cele mai mari magazine de articole sportive pentru copii, femei si barbati din Romania, iar aici, cu siguranta, vei gasi mediul pe care il cauti.

Informatiile relevante pentru CV
Avand in vedere ca CV-ul tau iti este ca o carte de vizita menita sa atraga si sa capteze atentia celorlalti, este esential ca acesta sa fie cat mai creativ posibil si, eventual, sa fie insotit de o scrisoare de intentie. Astfel, nu trebuie sa lipseasca informatii de baza, dar acesta nici sa nu fie prea incarcat intrucat apoi este prea obositor de urmarit. Succint, dar complet, CV-ul tau reprezinta calea catre urmatorul loc de munca, asa ca la Retaillium ai posibilitatea de a-l edita pentru a fi adaptat pentru fiecare post pe care urmeaza sa il aplici pentru a-ti creste sansele.

Nu uita de retelele de socializare
Traim intr-o lume virtuala, in care suntem expusi la numeroase riscuri atunci cand ne traim viata privata in mediul online, motiv pentru care trebuie sa fim atenti cat de mult alegem sa ne expunem. Anumite postari sau fotografii pot fi verificate de catre angajatori pentru a sti cu cine au de-a face si sunt numeroase cazuri cu persoane care au pierdut un loc de munca din cauza profilelor pe retelele de socializare.

Aplica unde trebuie
Apeleaza la Retaillium si aplica doar acolo unde trebuie intrucat nu trebuie sa pierzi prea mult timp cu aceasta activitate, cand ar fi mult mai simplu sa cauti modalitati prin care sa te dezvolti si care sa te ajute in cariera si in gasirea unui loc de munca. Totusi, daca esti interesat de Hervis, nu vei da gres si, cu siguranta, vei lua o decizie inspirata daca ajungi sa lucrezi aici.

Pregateste-te pentru interviu
Cu alte cuvinte, tot ce iti mai ramane sa faci este sa te pregatesti pentru interviu, iar in acest sens poti apela la prieteni sau cunostinte care au mai avut de-a face cu Hervis, fie ca au lucrat, fie ca au mers la interviu, astfel incat sa obtii informatii din interior si sa iti fie mai usor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu