sâmbătă, 21 aprilie 2018

Evita cu usurinta problemele cardiace



Problemele cardiace sunt unele dintre cele mai serioase intrucat multe dintre acestea ne pot pune viata in pericol si in ziua de azi nu mai sunt intalnite in cazul celor trecuti de prima tinerete, ci pot aparea chiar si la varste mai fragede. Din acest motiv, este important ca macar o data pe an sa se apeleze la consultatii cardiologie, iar cei care se confrunta cu probleme chiar mai des, in functie de un plan alcatuit de catre medic.

Fara teama
In acelasi timp, multe persoane se confrunta cu teama de a merge la medic, insa evitarea consultatiilor nu duce decat la agravarea problemelor si cresterea considerabila a riscurilor. De asemenea, aceasta reprezinta o ocazie potrivita pentru pacienti de a discuta cu specialistii despre problemele cu care se confrunta, inteleg mai bine riscurile si complicatiile, dar si eventualele tratamente necesare. De regula, totul incepe prin adresarea catorva intrebari simple pentru a afla mai multe despre istoricul medical, urmand ca mai apoi sa se efectueze diferite este pentru eventuala identificare a factorilor de risc si simptomelor.

Nu este nevoie de pregatiri
Pentru a merge la consultatii cardiologie nu este nevoie de nicio pregatire din partea pacientilor, ci doar pregatirea hartiilor care sa ateste tratamentele din urma in cazul in care acestea exista si adunarea informatiilor referitoare la obiceiurile zilnice, dieta adoptata, stilul de viata sau activitatile de la locul de munca.

Diferite teste
Unul dintre cele mai comune teste este reprezentat de angiografie care se foloseste in cazul pacientilor care prezinta semne ale unor afectiuni arteriale si este nevoie de examinarea vaselor de sange si camerelor inimii. Ecocardiografia reprezinta o alta solutie care se foloseste de undele de sunet pentru verificarea dimensiunii inimii, puterii muschilor acesteia si prezenta unor eventuale anormalitati. Electrocadriograma presupune aplicarea unor electrozi in diferite zone ale corpului pentru a capta semnalele electrice ale inimii pentru identificarea unor eventuale batai neregulate, fiind un test comun in cazul pacientilor care se confrunta cu dureri in zona pieptului, palpitatii, senzatia de ameteala si nu numai.

Usor si comod
In schimb, unii pacienti fie se afla in imposibilitatea deplasarii pana la medic, fie pur si simplu isi doresc sa evite sistemul medical ce aduce multe minusuri, iar acestia au posibilitatea de a apela la serviciile celor de la DoctorAcasa. Cu alte cuvinte, medicii se deplaseaza pana la domiciliul pacientilor pentru a efectua aceste consultatii cardiologie, iar acesta poate fi vazut ca cel mai simplu si confortabil mod de a-ti asigura sanatatea. Se evita cozile interminabile si aglomeratia, alaturi de lipsa de profesionalism a medicilor, iar totul se desfasoara din propria locuinta unde orice pacient se simte in largul lui si este mai deschis in fata oricarui tratament, costurile implicate fiind accesibile pentru toate buzunarele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu