sâmbătă, 17 februarie 2018

Verifica-ti zilnic starea de sanatate


Un tensiometru reprezinta o adevarata necesitate intr-o multime de conditii, motiv pentru care acestea nu trebuie sa lipseasca din nicio locuinta. Asadar, oricine poate alege tensiometre DoctorMit intrucat gama e suficient de variata, iar raportul calitate – pret e mai mult decat ideal. In plus, dispozitivele sunt moderne, astfel ca sunt usor de folosit, iar prin intermediul lor e foarte usor sa fie monitorizata sanatatea.

Diferite functii
De exemplu, cele mai multe modele dispun de un senzor tactil prin care pot fi efectuate diferite reglaje, iar pentru ca display-ul LCD este mare, acesta e usor de citit. Mai mult, totul este automat, aparatul umflandu-se si desumflandu-se singur, iar pe aceasta cale e foarte simplu sa fie masurata tensiunea arteriala intr-un mod foarte eficient.

Propria memorie
De asemenea, aceste tensiometre DoctorMit dispun si de propria memorie care inregistreaza mai multe informatii, incepand de la tensiunea arteriala, pana la puls, momentul la care este efectuat testul, dar si daca bataile inimii sunt neregulate.

Specificatii
Aparatele sunt foarte usor de folosit, iar alimentarea este efectuata prin intermediul a doua baterii obisnuite de tip AAA, dimensiunile sunt foarte compacte, 9 x 8 x 3 cm, astfel ca pot fi transportate cu usurinta si in vacanta, iar display-ul ocupa 5 x 7 cm, fiind foarte generos. In acelasi timp, greutatea este de numai 150 de grade, iar circumferinta incheieturii este intre 14 si 20 cm. Aparatul poate fi pastrat in cele mai bune conditii in cutia sa, iar din pachet nu lipsesc cele doua baterii necesare pentru alimentare si nici manualul de utilizare.

Cumpara acum
Cine este interesat de tensiometre DoctorMit poate plasa o comanda in cel mai scurt timp aici, intrucat activitatea se desfasoara online, motiv pentru care pot fi de ajuns chiar si numai cateva minute in acest sens, iar preturile sunt foarte atractive.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu