sâmbătă, 13 mai 2017

Autocolantul este o alternativa pentru zugravirea peretilor

Oricine poate alege un autocolant de la colantaridesign.ro pentru a-si personaliza masina, pentru ca aceasta sa se prezinte in cele mai bune conditii. Solutiile sunt diversificate, pentru toate nevoile si preferintele, unii soferi avand ocazia de a opta pentru colantarea integrala, fie doar partiala, a unor simple elemente, precum spoiler, cupola, capota si nu numai.

Alternativa la vopsire

Colantarea este cea mai comuna alternativa la vopsirea traditionala si aduce cateva avantaje importante, incepand cu economii semnificative. Preturile pentru a colanta integral un autoturism obisnuit, sedan, pot ajunge pana la 1.300 de lei, in functie de tipul de autocolant ales, in timp ce vopsirea aceleiasi masini necesita minim 5.500 de lei. De asemenea, procedura se pune in aplicare in doar cateva ore, de obicei fiind alocate circa 15 minute pentru un singur element, pe cand in cazul vopsirii sunt necesare minim 3 zile.

Durabilitate

Cei care aleg un autocolant de la colantaridesign.ro trebuie sa se orienteze catre unul care sa indeplineasca toate cerintele, inclusiv cu privire la durabilitate. Unele dintre acestea rezista in cele mai bune conditii doi ani, in timp ce altele vin la pachet cu o garantie de cinci ani si, bineinteles, ca acestea din urma sunt si ceva mai costisitoare. Astfel, clientii se bucura de flexibilitate si nu sunt fortati sa aleaga o varianta care sa nu se plieze pe toate necesitatile lor.

Usor de inlocuit


Una dintre cele mai comune probleme cu care se confrunta soferii este atunci cand isi gasesc masinile zgaraiate prin parcari, iar remedierea lor este si dificila, dar si costisitoare. In schimb, in cazul autocolantelor orice dauna se poate remedia imediat, in doar cateva minute, fiind suficienta inlocuirea foliei de pe elementul respectiv de caroserie. Mai mult, aceasta este si ocazia potrivita de a masca orice defect estetic al masinii, fara mari batai de cap.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu