sâmbătă, 18 iulie 2015

Cateva detalii despre masajul erotic

Pentru cei care nu stiu, masajul erotic sau masajul senzual consta in utilizarea unor tehnici de masaj de catre o persoana prin care are loc atingerea zonele erogene a unei alte persoane pentru a realiza sau a imbunatati excitatia sexuala sau excitarea. Masaj erotic poate fi utilizat in terapie de sex ca un mijloc de stimulare a libidoului sau cresterea capacitatii unei persoane de a raspunde pozitiv la stimuli senzuali. In unele cazuri, masajul erotic poate fi o forma de preludiu, fara gratificare sexuala, destinate pentru a spori sensibilitatea unei persoane inainte de un alt angajament in care excitatia sexuala si implinirea este destinata.
In alte cazuri, masajul erotic poate fi utilizat profesional pentru a ajuta oamenii sa abordeze problemele de ejaculare prematura. Acest tip de masaj este practicat in orient de o perioada lunga de timp, si mai poate fi cunoscut drept sex tantric. In zilele noastre, mai ales in occident si la nivel european acesta se practica intr-un salon de masaj erotic, unde se creeaza o atmosefa propice. Este nevoie de multe forme, de la tehnici de masaj care au ca scop integrarea sexuala, spirituala si fizica, la masaje al carei scop este realizarea unui orgasm prin handjob, sex oral, sau contact sexual. 
Legalitatea masaj sexual comercial variazain functie de competenta. Avand in vedere restrictiile impuse asupra majoritatii locurilor de striptease, unele locuri de masaj erotic ofera, de asemenea, un serviciu in cazul in care clientul se poate masturba in timp ce o persoana face striptease. Personele mai deschise, care vor sa incerce o astfel de experienta o pot face si la noi, exista o multime de astfel de salone mai ales in Bucuresti. Astazi, masaj erotic este folosit de unii oameni uneori ca o parte a unei partide de sex, fie ca preludiu sau ca actul sexual final.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu